ΓΚΑΡΑΖΟΠΟΡΤΕΣ
Η ασφάλεια του σπιτιού και του αυτοκινήτου μας αποτελεί βασική ανάγκη στις μέρες μας. Στο πλαίσιο αυτό, η τοποθέτηση γκαραζόπορτας είναι ιδανική λύση για τον χώρο στάθμευσης του αυτοκινήτου σας, ο οποίος μπορεί παράλληλα να χρησιμεύσει και ως αποθηκευτικός χώρος, εργαστήριο για κατασκευές κλπ. Το γκαράζ πρέπει να συμβαδίζει με τις ανάγκες σας και με τον τρόπο ζωής σας.
Οι ηλεκτροκίνητες γκαραζόπορτες της ALUMIN ROLLS κατασκευάζονται με τις πιο σύγχρονες μεθόδους και μηχανήματα, χαρακτηρίζονται για την ποιότητά τους και την αντοχή τους στο χρόνο.Η εταιρεία παράγει τεσσάρων ειδών ηλεκτροκίνητες γκαραζόπορτες με ρολό:Γκαραζόπορτα με κουτί αλουμινίου 320Χ320 και 250Χ250

Γκαραζόπορτα με κινούμενες βάσεις και σωληνωτό

Βιομηχανική γκαραζόπορτα με πλάγιο μοτέρ και άξονα Φ120

Γκαραζόπορτα με κεντρικό μοτέρ και ελατήρια

Το άνοιγμα με ρολό προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα όπως:

  • Βέλτιστη χρήση του γκαράζ

  • Τελείως αόρατο μοτέρ (ελεύθερος χώρος εσωτερικά)

  • Μη εφικτή πρόσβαση από πεζό

Χάρη στο μοτέρ, δεν χρειάζεται πλέον να μπαίνετε και να βγαίνετε από το αυτοκίνητό σας για να παρκάρετε στο γκαράζ σας, καθώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το τηλεχειριστήριό σας.

Όλα τα είδη γκαραζόπορτας παρέχουν μεγάλη προστασία απέναντι σε παραβιάσεις, αλλά και φυσικές καταστροφές, ενώ παράλληλα προσφέρουν θερμομόνωση.

Το νούμερο ένα προϊόν της εταιρείας σε πωλήσεις γκαραζόπορτας είναι η ηλεκτροκίνητη γκαραζόπορτα με κουτί αλουμινίου. Για την ηλεκτροκίνηση η ALUMIN ROLLS συνεργάζεται με τον διεθνή όμιλο Somfy, παγκόσμιο ηγέτη αυτοματισμού πορτών και παραθύρων για το σπίτι και την οικοδομική βιομηχανία, με πωλήσεις πάνω από 100 εκατομμύρια μοτέρ παγκοσμίως.

Η ασφάλειά σας, η έμπνευσή μας!