ΣΗΤΕΣΗ σήτα αποτελεί στη χώρα μας απαραίτητο εξάρτημα του κουφώματος. Το υπέροχο μεσογειακό κλίμα της Ελλάδας, με τις θερμοκρασίες να παραμένουν σε υψηλά επίπεδα στο περισσότερο διάστημα του χρόνου, επιβάλλει ανοιχτές πόρτες και παράθυρα πολλούς μήνες το χρόνο. Μαζί με τη δροσιά και το αεράκι, εισβάλλουν στο σπίτι μας και ανεπιθύμητοι επισκέπτες, όπως κουνούπια, μύγες, κατσαρίδες, ακόμη και ποντίκια.

Έτσι, η σήτα αποτελεί τη μοναδική λύση για να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο! Τα έντομα θα γίνουν παρελθόν αφού η πιθανότητα στο εσωτερικό του σπιτιού σας θα είναι εντελώς αδύνατη. Ζήστε σε ένα ήρεμο και υγιές με άνεση και κυρίως διατηρώντας τα παράθυρα και τις πόρτες του σπιτιού σας ανοιχτές.

Η ALUMIN ROLLS σχεδιάζει κα παράγει υψηλής ποιότητας σήτες, που ανταποκρίνονται στις ανάγκες των πελατών μας. Τα είδη σήτας που παράγουμε είναι τα παρακάτω::

  • Σήτες πλισέ (Plisse): Αποτελούν την τελευταία τεχνολογία στον τομέα της σήτας και τοποθετούνται κατά κύριο λόγο σε μπαλκονόπορτες. Πλεονέκτημά τους είναι ότι είναι εύκολες στη χρήση ακόμη και για μεγάλα ανοίγματα. Η σήτα πλισέ ενδείκνυται για άτομα με ειδικές ανάγκες και για ηλικιωμένους. Ο κάτω επίπεδος οδηγός αντικαθιστά τον οδηγό πατώματος, διευκολύνοντας τη διέλευση, το καθάρισμα και την οποιαδήποτε ζημιά του πατώματος. Είναι εύκολη στην τοποθέτηση, καλύπτοντας οποιαδήποτε ατέλεια του ανοίγματος, ενώ τα ειδικά πλαστικά κλιπ εξυπηρετούν στην αφαίρεσή της από το κούφωμα για καθαρισμό ή αποθήκευση.
  • Σήτες οριζόντιας κίνησης: Οι σήτες αυτές είναι η ιδανική λύση για μπαλκονόπορτες. Λειτουργούν χειροκίνητα και η επαναφορά της επιτυγχάνεται με τη βοήθεια μηχανισμού ελατηρίου.
  • Σήτες κάθετης κίνησης: Οι σήτες κάθετης κίνησης είναι ιδανικές για παράθυρα, αλλά και για πόρτες που η διέλευση τους δεν είναι τόσο συχνή. Σημαντικό πλεονέκτημά τους είναι οι ιδιαίτερα οικονομικές τους τιμές.
  • Σήτες ανοιγόμενες: Οι ανοιγόμενες σήτες αποτελούν την ιδανική λύση για κεντρικές εισόδους σπιτιών ή καταστημάτων, αλλά και πόρτες κουζίνας. Συγκεκριμένα, τοποθετούνται σε ισόγειες κατοικίες, αλλά και εξοχικές κατοικίες.Η ασφάλειά σας, η έμπνευσή μας!